April 28, 2024

ŠAMPION PAO U DOBANOVCIMA! Sremci POBEDILI Crvenu zvezdu!

1 min read

Domaćin savladao crveno-bele u najzanimljivijem meču 13. runde.

Bowling klub Sremci iz Dobanovaca pobedili su u 13.kolu Prve lige Srbije kao domaćini ekipu Crvene zvezde rezultatom 9-7 (4574 : 4558).

Tok meča

Prvi gejm Sremci – Crvena zvezda 2:0 

Drugi gejm Sremci – Crvena zvezda 1:1 
Treci gejm Sremci – Crvena zvezda 1:1
Četvrti gejm Sremci – Crvena zvezda 0:2

Prvi Dubl Sremci – Crvena zvezda 0:2
Drugi dubl Sremci – Crvena zvezda 1:1

Poeni za total skor Sremci – Crvena zvezda 4:0

Sremci se posle 13 kola nalaze na 3 mestu tabele. Veoma dobar meč protiv Crvene Zvezde neizvestan do samog kraja prava borba, u jednom momentu crveno-beli su bili u zaostatku 300 pinova, uspeli su da se vrate i da povedu u prvom dublu, što je karakteristično za klub koji je prošle sezone osvojio Prvu lige Srbije.

Drugi dubl je doneo pobedu Sremcima, Ante Šuker i Nenad Cvetković, prvi dubl par koji je napravio razliku dovoljnu za pobedu, dok drugi par Aleksandar Stankovic i Nikola Skarjan pratili su sve vreme. 

Nenad je u prvih pet bacanja pogodio Strajk, dok Šukerova na kraju smirena ruka vezuje dva Strajka i donosi pobedu Sremcima.

– Opet timska pobeda kada treba svi smo tu, u prošlom meču, koji ne bih da pominjem jer nije vredno pomena, ponovo nas vratilo na jedinstvo i da gledamo samo na ekipu i da ne dozvolimo više da nas neko taktički iznervira. Debitantska nam je sezona u Prvoj ligi Srbije i vise smo nego zadovoljni – rekao je Darko Aleksić, igrač Sremaca TeX iz Dobanovaca.

Izvor: Republika.rs